CyberCamp

Belőled is lehet kiberbiztonsági szakember?

INGYENES WEBINAR arról, milyen képességek szükségesek ahhoz, hogy kiberbiztonsági szakember legyen belőled is!

2022. MÁJUS 31-én 19:00 órától

kiberbiztonsági szakértő képzés

Saját magad is tapasztalhatod, hogy napról napra egyre nagyobb jelentősége van az információvédelemnek. Bizonyára te is kaptál már automatikus figyelmeztetéseket, hogy fel akarják törni az e-mail fiókod, vagy küldtek neked zsaroló leveleket, melyben bizonyos összeg fizetésére kérnek. Ez nagyban is így megy, és ahhoz, hogy a cégek megfelelő módon tudják megvédeni adataikat, kiberbiztonsági szakértők szükségesek. Az internetbiztonság, adatbiztonság mindenkit érint, akinek van számítógépe, telefonja. Minden nap fellépünk a közösségi oldalakra, dolgozunk az Internet segítségével, és több száz kiskaput hagyunk eszközeink feltörésére. Emellett az utóbbi 2 évben a COVID azt is megmutatta nekünk, hogy mennyire sérülékenyek rendszereink, milyen nagymértékű lehet az adatokkal való visszaélések hatása.

A CyberCamp Magyarország vezető kiberbiztonsági szakember képző bootcamp-je, ahol 5 hónap alatt magabiztos tudást és gyakorlatot kapsz, és egy garantált, felfelé ívelő karrier útra lépsz!

Ha elgondolkodtál, hogy vajon te is lehetsze-e ilyen szakember, akkor INGYENES webinarunkon erre a kérdésedre is választ kapsz!

Mindezekről lesz szó a webinaron:

kiberbiztonsági szakember
Szükséges képességek

Alárulunk egy titkot, nincsen szükséged semmilyen IT-s és programozói tudásra ahhoz, hogy kiberbiztonsági szakember legyen belőled. Ez így van! Kollégáink példája igazolja!

A webinaron példákat is hozunk arra, hogy milyen területeken dolgoztak korábban kiberbiztonsági szakembereink.

kiberbiztonsági szakember
Lehetséges karrierutak

Kiberbiztonsági szakemberként egy olyan lehetséges szakmát szerzel meg, melyre mindig, minden körülmények között szükség van. Gondolj csak bele, folyamatosak a világban zajló változások, lásd háború, vírus, ami folyamatosan felvet kiberbiztonsági kérdéseket.

Ha elvégzed a CyberCamp 5 hónapos képzést, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy lesz-e munkád vagy sem. Mi biztosak vagyunk abban, hogy azonnal! A webinaron erről is szó lesz!

kiberbiztonsági szakember képzés
Széleskörű tudás

Nálunk strukturált, analitikus szemléletmódot, programozási alapokat, és széleskörű rálátást szerzel majd a vállalatok informatikai rendszereire. Megtanulod meglátni a releváns összefüggéseket, és felderíteni a rendszerek sérülékenységeit, hogy azokat ellenállóbbá tehesd a támadásokkal szemben.

Erős alapokat szerzel egy izgalmas, jövőálló karrierhez, és már az első naptól kezdve magabiztosan megállod majd a helyedet egy kezdő pozícióban. 

Milyen kérdésekre ad választ az ingyenes előadás?

Farkas Imre kiberbiztonsági szakember

Ki tartja a webinart?

A webinart Farkas Imre, a FORTIX Consulting Kft. cégvezetője tartja.

Előadónk már több mint 20 éve foglalkozik kiberbiztonsággal, adatbiztonsággal és internetbiztonsággal, és a területről szerzett tudását egy interaktív előadás keretében osztja meg veled is.

Farkas Imre 2000 óta foglalkozik informatikával és információ-biztonsággal, rendelkezik adatvédelmi, informatikai irányítási, kockázatkezelési, üzemeltetési, fejlesztési és üzletmenet-folytonosság szervezési tapasztalatokkal.
Többéves nemzetközi vezetői, projektvezetői, tanácsadói és auditori tapasztalattal rendelkezik.
2000-től az IBM-nél IT üzemeltető majd IT biztonsági felelős, 2006-től a KÜRT tanácsadója, 2009-től a Budapest Bankban IT auditor majd Információbiztonsági vezető, 2013-től a Transcom EMEA IT Security Officer-e, majd 2015-től az OTP IT Kockázatkezelési menedzsere volt. Tanácsadóként részt vett és vezetett komplex projekteket Európa-szerte és a Közel-Keleten, dolgozott az Európai Bizottság IT szolgáltatás-folytonossági menedzsereként.
2016-ban senior tanácsadóként csatlakozott a FORTIX csapatához, 2017. őszétől a FORTIX Tanácsadás üzletágvezetője.
Közgazdász diplomával, illetve CCSK, MCSE, CISSP, CISA, CRISC, CGEIT és ISO27001 auditori minősítésekkel rendelkezik.

Ennyi idő van még az ingyenes előadásig!

Jelentkezz most!

kiberbiztonsági szakember képzés

Legyél te a következő kiberbiztonsági szakember!
Regisztrálj INGYENES webinarunkra a lenti linken!