CyberCamp

Jelentkezz Magyarország vezető kiberbiztonsági szakember képzésére!

CyberCamp

ahol 5 hónap alatt kiberbiztonsági szakember lehetsz,
és biztos, új karriert építhetsz

Saját magad is tapasztalhatod, hogy napról napra egyre nagyobb jelentősége van az információvédelemnek. Bizonyára te is kaptál már automatikus figyelmeztetéseket, hogy fel akarják törni az email fiókod, vagy küldtek neked zsaroló leveleket, melyben bizonyos összeg fizetésére kérnek. Ez nagyban is így megy, és ahhoz, hogy a cégek megfelelő módon tudják megvédeni adataikat, kiberbiztonsági szakértők szükségesek.

A CyberCamp-et azért hoztuk létre, mert célunk, hogy profi kiberbiztonsági szakembereket képezzünk ki. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az információbiztonság területén, és látjuk, hogy mekkora hiány van ilyen téren szakemberekből.

A CyberCamp Magyarország első széles körben elérhető kiberbiztonsági szakember képző bootcamp-ja, ahol 5 hónap alatt magabiztos tudást és gyakorlatot kapsz, és egy jövőálló, felfelé ívelő karrierútra lépsz!

Képzésünk segítségével elindíthatod e területen karrieredet akkor is, ha eddig teljesen más szakterületen dolgoztál, és szakirányú előképzettséged sincs.

Nézd meg videóinkat, ahol szakértő kollégáink mesélnek arról, hogy miért éri meg most belevágnod ennek a szakmának a megtanulásába!

Belőled IS lehet kiberbiztonsági szakember

Videóinkban olyan kollégáinkat szólaltattuk meg, akik az élet teljesen más területein dolgoztak eddig, és ma már kiberbiztonsági szakértőként, tanácsadóként tevékenykednek. Ők igazolják, hogy az élet bármilyen területén dolgozhattál korábban, ha érdekel az IT világa, ha van számítógéped, akkor 5 hónap alatt kézzel fogható tudást kapsz, mellyel egy felfelé ívelő karriert biztosíthatsz magadnak.

Nézd meg a videókat, és jelentkezz képzésünkre.

Kit várunk képzésünkre?

Jelentkezz képzésünkre, ha:

 • elmúltál 18 éves
 • pályakezdő vagy, vagy éppen szeretnél pályát módosítani
 • van érettségid, de akár egyetemi/főiskolai diplomád is
 • érdekel az informatika, a kiberbiztonság, az internet világa
 • szeretsz problémákat megoldani, és gyorsan átlátod a helyzetet
 • jól tudsz csapatban is és egyedül is dolgozni
 • tudsz és szeretsz kommunikálni
 • tudsz alapszinten angolul

Még vannak kérdéseid?

Akkor vegyél részt ingyenes webinarunkon 2022. május 31-én 19 órakor, ahol a CyberCampről, Farkas Imre, a FORTIX Consulting Kft. ügyvezetője beszél arról, hogy kiből is válhat valójában kiberbiztonsági szakember.

A webinarra ezen a gombon tudsz jelentkezni.

Miért jelentkezz képzésünkre?

internet biztonsági szakértő

A CyberCamp nem csak egy lehetőség, a CyberCamp A LEHETŐSÉG egy folyamatosan felfelé ívelő karrierre!
Jelentkezz, legyél te a következő kiberbiztonsági szakértő!

Miről fogsz tanulni a CyberCamp 5 hónapja alatt?

Információbiztonsági alapok

Ebben a modulban a kiberbiztonság alapjain túl egyéb nélkülözhetetlen témakörökkel – többek között a fizikai biztonsággal és a humán biztonsággal – is meg fogsz ismerkedni.

Rendszerbiztonság

Milyen operációs rendszert használsz? Windows? Linux? Hallottál már a virtualizációról? Ha nem, az sem baj! E tantárgy keretei között minden releváns ismeretet meg fogsz kapni.

Információvédelem

A 21. században az információ fénysebességgel értékelődik fel. Szakemberként mindent meg kell tudnod tenni e vagyon védelme érdekében. Ebben segít neked ez a modul.

Sérülékenység-menedzsment

Sérülékenységei már a középkori váraknak is voltak. Sajnos e gyengepontok az informatikai rendszerekben is jelen lehetnek. Nem mindegy azonban, hogy ezeket milyen gyorsan fedezzük fel és javítjuk ki. Tegyük együtt bevehetetlenné a várat!

Etikus hacker ismeretek

Az etikus hacker-ek egyre keresettebbek és egyre fejlettebb szerszámosládával rendelkeznek ahhoz, hogy meg tudják határozni egy-egy számítógépes rendszer gyengepontjait. Rajta hát, nyisd ki velünk azt a szerszámosládát!

Kommunikációs alapok

Ahhoz, hogy maximálisan teljesíts nagyon jó kommunikációs képességekre van szükséged. Bizony, jó eséllyel nem egy kapucnis pulcsiban fogsz ülni egy sötét szobában. Fontos, hogy mindenkivel könnyedén megtaláld a hangot. Ebben segít neked ez a modul.

Irányítási és menedzsment folyamatok

A különböző szabványok, a kockázatmenedzsment és az üzletmenet-folytonosság elemeinek alapos ismerete nélkül a legjobb szakember is csak félkarú óriás.

Hálózatbiztonság

A számítógépes hálózatok képezik az internet alapját. Működésük ismerete elengedhetetlen a szakmában. Protokollok, hálózati eszközök, infrastruktúrák… A kurzus végére már ezek a kifejezések sem lesznek ismeretlenek számodra.

Naplózás, észlelés és incidenskezelés

Ahogy egy betörő is hagyhat nyomot maga után, ez a kibertér bűnözőire is igaz. Nagyon fontos e nyomok korai felismerése, értelmezése, illetve a megfelelő lépések megtétele. Képzésünkből természetesen ez sem marad ki.

Webalkalmazás-biztonság

Ma már szinte minden komolyabb alkalmazás valamilyen szerveren fut. Ebből következik, hogy a szolgáltatásokat akár a telefonodról is igénybe tudod venni. Gondolkodtál már rajta, hogy egy-egy ilyen program hány különböző típusú támadásnak van kitéve? Ha nem, itt az ideje…

Legújabb technológiák

5G, blockchain, önvezető autó, okosváros? Csak néhány a manapság oly divatos technológiák közül. Kerülj képbe velük és ne csak a barátaidat kápráztasd el, hanem a leendő munkaadódat is!

Munkaszervezés

A korszerű munkakódszerek és a projektmenedzsment ma már egy külön tudomány részét képezik. Vannak olyan helyzetek, amikor egy-egy döntést pillanatok alatt kell meghoznod, mi több, e döntésnek maximálisan megalapozottnak kell lennie. A munkaszervezés – többek között – az ilyen helyzetekben segít neked.

Neked is a CyberCampben a helyed, ha:

 • érdekel a kiberbiztonság, az információvédelem, az IT világa,
 • biztos karriert szeretnél, mely mindig tartokat újabbnál újabb kihívásokat,
 • hajt a folyamatos tanulás belső motorja, és szeretnéd felvenni a versenyt tudásoddal a hackerekkel szemben,
 • kiemelkedő bért szeretnél már a karriered elejétől fogva.

Ne jelentkezz, ha:

-úgy gondolod, hogy az internetről mindent megtanultál már, és neked újat már nem tudnak mutatni,

-jelentkezel, és az oktatás kezdetekor szembesülsz azzal, hogy nem tudsz nap mint nap a képzési órákon ott lenni,

-nem akarsz egy olyan karriert, ami folyamatosan felfelé ível,

-nem akarsz olyan munkát, amit akár a világ másik pontjáról is elvégezhetsz stressz és gyomorideg nélkül.

kiberbiztonsági szakértő képzés
kiberbiztonsági szakértő

100% állásgaranciát vállalunk

5 hónapon belül kiközvetítünk közép- és nagyvállalati szakmai partnereink egyikéhez. Amennyiben a sikeres vizsgát követően fél éven belül a résztvevői szerződésedben részletezett feltételek szerint nem tudsz elhelyezkedni, a képzési díj 100%-át visszafizetjük, illetve utófinanszírozás esetén elengedjük.

Árak

EGY ÖSSZEGBEN
UTÓLAG

1.610.000 Ft

+ ÁFA / fő

EGY ÖSSZEGBEN
ELŐRE UTALÁSSAL

1.400.000 Ft

+ ÁFA / fő

RÉSZLETEKBEN A KÉPZÉS KÖZBEN

308.000 Ft x 5

+ ÁFA / fő

RÉSZLETEKBEN UTÓLAG

143.000 Ft x 12

+ ÁFA / fő

Ha úgy érzed, hogy ez az a képzés, ami neked szól, töltsd ki lenti regisztrációs formunkat és kollégánk 48 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!

Hogyan zajlik a képzés? Mit kapsz a CyberCamp 5 hónapja alatt?

Felvételi nálunk is van, de ne aggódj, csupán ennyi:

REGISZTRÁCIÓ
  Az első állomáson mindössze egy regisztrációs űrlap kitöltésére kérünk.
LOGIKAI TESZT

Néhány nappal a regisztráció után egy logikai teszt kitöltésén kell részt venned. A feladat online formában lesz elérhető. A megoldáshoz ajánlott teljes funkcionalitást biztosító eszközt (laptopot vagy személyi számítógépet) használni.

ANGOL NYELVŰ TESZT
  Ebben a megállóban az angol nyelvismeretedet mérjük fel. Ne aggódj, nem arra kérünk, hogy Shakespeare-t fordíts, csak szeretnénk róla meggyőződni, hogy egy-egy angol nyelvű tananyag nem foghat ki rajtad.
INTERJÚ

Ha sikeresen veszed az akadályokat, akkor egy személyes interjún veszel részt, amelynek célja, hogy jobban megismerjünk. A kurzus indulása előtt legkésőbb 30 nappal értesítünk a felvételi eredményéről. Amennyiben minden megmérettetésen sikeresen szerepelsz, már csak a szerződés elkészítése és aláírása van hátra.

Ha te is szeretnél egy biztos karriert egy olyan területen, ahol szakemberre mindig szükség lesz, akkor várunk képzésünkön!

A CyberCamp Magyarország vezető kiberbiztonsági szakember képzése, mely maximálisan gyakorlatorientált, és ahonnan a sikeres vizsgát elvégezve garantáltan biztosítva van a karriered!

Várunk téged is képzésünkön!

Ha úgy érzed, hogy ez az a képzés és ez az a karrier, amire mindig is vágytál, akkor töltsd ki a lenti jelentkezési formot, és kollégánk 48 órán belül telefonon felveszi veled a kapcsolatot, hogy egyeztessetek a felvételi időpontról és a részletekről.

Még vannak kérdéseid?

Akkor vegyél részt ingyenes webinarunkon 2022. május 31-én 19 órakor tartandó, ahol Farkas Imre, a FORTIX Consulting Kft. ügyvezetője beszél arról, hogy kiből válhat valójában kiberbiztonsági szakember.

A webinarra ezen a gombon tudsz jelentkezni.